Termeni si conditii

Prin utilizarea site-ului danezumusic.ro (proprietate a DANEZU MUSIC SRL), denumit in continuare „site”, sunteti de acord cu prezentele conditii de utilizare. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara alte limitari sau calificari, aceste conditii si considerati ca orice alte acorduri intre Dvs. si DANEZU MUSIC S.R.L. sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara alte limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.
Proprietatea Continutului: Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind toate textele si imaginile („Continut”) care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor al DANEZU MUSIC S.R.L. cu toate drepturile rezervate cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului DANEZU MUSIC SRL. De asemenea, va informam ca DANEZU MUSIC SRL isi va asigura si impune recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare.

 

Utilizarea Site-ului: DANEZU MUSIC SRL acorda permisiunea de a utiliza Site-ul in urmatoarele conditii:

Puteti descarca Continutul doar pentru folosul personal si ne-comercial si cu conditia de a va conforma cu informatiile referitoare la drepturile de proprietate intelectuala cuprinse in Continut;
Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter fals, inselator, abuziv, calomniator, vulgar, pornografic, sau care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea conduce la o incalcare a legii. DANEZU MUSIC SRL va coopera cu autoritatile desemnate sa aplice legea, inclusiv sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului;

Confidentialitate: datele cu caracter personal precum: adresa, numele, numarul de telefon sau adresa de e-mail pe care le transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Orice alt fel de informatii sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum comentarii, sugestii sau altele de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale.

Lipsa garantiilor: CONTINUTUL SITE-ULUI POATE FI MODIFICAT SI VA ESTE OFERIT „CA ATARE” FARA A SE OFERI VREUN TIP DE GARANTIE IN ACEST SENS.

Exonerarea de Raspundere: UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE IN TOTALITATE DECIZIA DVS. DANEZU MUSIC NU ESTE RASPUNZATOARE PENTRU DAUNE DE ORICE NATURA, CE AR REZULTA DIN SAU IN LEGATURA CU UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A CONTINUTULUI SAU.

Link-uri pe site-urile tertilor: Site-ul poate contine link-uri catre site-uri aflate in proprietatea altor alte parti decat DANEZU MUSIC SRL. DANEZU MUSIC SRL nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru conditiile de utilizare si continutul acestor site-uri.

Revizuiri: DANEZU MUSIC SRL poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa mdifice aceste Conditii de Utilizare. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri urmarind periodic Conditiile de Utilizare actualizate.

Legislatie aplicabila si Jurisdictie: Utilizarea acestui site este guvernata de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra eventualelor dispute existente cu legatura la acest Site.